Logo
Finansijski proizvodiMikra porodicaKako apliciratiPitanja i odgovori
Prijava klijenta080 020 110
Naši finansijski proizvodi

Krediti za ostale potrebe

U kredite za ostale potrebe spadaju potrošački i stambeni krediti. Iznosi, rokovi i ostali uslovi zavise od kreditnog proizvoda.

Zbog sve veće potrebe za obezbjeđenjem sredstava za potrošnju, koji na indirektan način utiču na unapređenje životnih uslova klijenta (npr. ogrjev, školarina, liječenje, registracija auta, godišnji odmori), MKF Mikra se plasiranjem potrošačkih kredita odlučila da svojim novim i postojećim klijentima pruži priliku da na jednom mjestu uzmu kreditna sredstva i na taj način rasterete svoj kućni budžet od godišnjih finansijskih udara.

Stambeni kredit je namijenjen za finansiranje unapređenja uslova života postojećih, ali i potencijalnih klijenata kroz poboljšanje stambenog prostora. U narednom periodu MKF Mikra planira nastaviti rad sa ovim kreditnim proizvodom uz mogućnost njegovog unapređenja sa fokusom na energetsku efikasnost, te druga ekološki prihvatljiva rješenja.

MKF Mikra je prepoznala i potrebu naših postojećih i potencijalnih članova za unapređenje životnog standarda. Težnja ka poboljšanju životnog standarda kroz unapređenje stambenih uslova i zadovoljavanju ostalih potreba domaćinstva, nevezanih za biznis, omogućila je MKF Mikri da kroz svoj potrošački proizvod dodatno podrži unapređenje socijalnog statusa članova Mikra porodice, a prije svega žena, te ojača njihov položaj u porodici i društvu. Klijenti kroz ovaj finansijski proizvod mogu da dobiju novčana sredstva u maksimalnom iznosu od 10.000,00 KM te na rok otplate do maksimalnih 60 mjeseci, u zavisnosti od potreba.

Apliciraj odmah
Mikra Porodica

Mikra
Porodica
To Smo Mi

Upravljanje društvenim učincima (SPM)

Naš cilj

SPM univerzalni standardi

Principi zaštite klijenata

SMART Certifikat

Organizaciona struktura i kontakti

Kontakt

Oglasi

© 2024 Mikra MKF. All rights reserved.