Logo
Finansijski proizvodiMikra porodicaKako apliciratiPitanja i odgovori
080 020 110

Vrste finansijskih proizvoda

Za članove Mikra porodice obezbijedili smo finansijske proizvode prilagođene potrebama, namjeni i mogućnostima.

Naši finansijski proizvodi

Jednostavan pristup finansijskim sredstvima, brza obrada i ljubazno osoblje, samo je dio razloga zašto Mikra svakodnevno postaje bogatija za nove članove naše porodice. Ukoliko ste mikropoduzetnica/mikropoduzetnik te vam trebaju finansijska sredstva do 10.000,00 KM za unapređenje vašeg malog biznisa, možete da birate jedan od slijedećih finansijskih proizvoda:

Poljoprivredni krediti

Poljoprivredni krediti su krediti za investiciona ili obrtna ulaganja u poljoprivredne djelatnosti. Prilagođeni su potrebama poljoprivrednika kroz pristupačnije garancije, minimalnu potrebnu dokumentaciju, brzu obradu i isplatu potrebnih sredstava. Iznosi, rokovi i ostali uslovi zavise od konkretne namjene finansiranja.
Saznaj više

Biznis krediti

Biznis krediti su krediti za investiciona ili obrtna ulaganja u mikro ili male djelatnosti iz oblasti usluga, trgovine ili proizvodnje. Prilagođeni su poduzetnicima u smislu brze realizacije kredita za finansiranje biznis potreba. Iznosi, rokovi i ostali uslovi zavise od konkretne namjene finansiranja.
Saznaj više

Krediti za ostale potrebe

U kredite za ostale potrebe spadaju potrošački i stambeni krediti a odnose se na finansiranja svih standardnih potreba domaćinstva i članova porodice. Iznosi, rokovi i ostali uslovi zavise od konkretne namjene finansiranja.
Saznaj više
Mikra Porodica

Mikra
Porodica
To Smo Mi

O nama

MKF Mikra

Misija i vizija

Naše vrijednosti

Naš tim

Organizaciona struktura i kontakti

Kontakt

© 2022 Mikra MKF. All rights reserved.