Logo
Finansijski proizvodiMikra porodicaKako apliciratiPitanja i odgovori
Prijava klijenta080 020 110

Naš tim

MKF Mikra sa 150+ zaposlenika spada u rang srednjih kompanija sa kontinuitetom rasta. Posebna pažnja se posvećuje edukaciji zaposlenika. U okviru osposobljavanja i edukacije naših zaposlenika koriste se sve dostupne metodologije kao što su: plan orjentacije novozaposlenika, treninzi, mentorstvo, coaching, eksterne edukacije i treninzi itd. Ponosni smo na transparentni model zapošljavanja koji pruža jednake šanse svim aplikantima.

Mi u MKF Mikri striktno vodimo računa prilikom upošljavanja naših radnika na terenu, da su uvijek domaći ljudi, sa mjestom boravka u regiji za koju su i poslovno zaduženi. Naši terenski uposlenici su Mikra ambasadori u lokalnoj zajednici, ali su istovremeno i komšije i sugrađani sa svojim klijentima. Oni tu žive i dobro poznaju zbivanja, ljude i druge specifičnosti iz svoga okruženja. Nerijetko, za terenski posao u MKF Mikri apliciraju naši klijenti i prolaze kroz sve etape selekcijskog postupka kao i ostali kandidati. Terensko osoblje, naši mikrokreditni promoteri i njihovi koordinatori, u MKF Mikri čini više od polovine ukupnog broja uposlenih. To je naša snaga i naša prednost. Slušanje “glasa terena” i zadovoljstvo klijenata su u osnovi organizacijske kulture i organizacijskih vrijednosti naše fondacije.

Mikra zauzima visoko rangirana mjesta u nezavisnim istraživanjima “Najpoželjniji poslodavac” u BiH. Razlog tome, između ostalog, jeste kontinuirana posvećenost MKF Mikre ulaganju u obuku i stručni razvoj svojih uposlenika.

MKF Mikra je mlad i stručan tim profesionalaca, koji su sebi izgradili jedno prijatno radno okruženje i koji su ponosni što rade u organizaciji koja je i lokalno i međunarodno prepoznata kao tek jedna od 60 organizacija (u 2016 godini) u svijetu, koja primjenjuje društveno odgovorno poslovanje, potvrđeno kroz SMART certifikat.

Dobrodošli u Mikra tim.

Naš tim vizual za Web.png

Mikra Porodica

Mikra
Porodica
To Smo Mi

Upravljanje društvenim učincima (SPM)

Naš cilj

SPM univerzalni standardi

Principi zaštite klijenata

SMART Certifikat

Organizaciona struktura i kontakti

Kontakt

Oglasi

© 2024 Mikra MKF. All rights reserved.